Deegwaren

Deegwaren

80% van de glutenvrije pasta die in Italïe verkocht wordt is pasta van "Le Veneziane".

Het gaat om maïspasta, 100% glutenvrij en gefabriceerd van uitstekende Italiaanse maïsbloem.
Door het voorkoken van het maïsbloem ontstaat zeer lekkere en goed verteerbaare pasta die buitendien nog altijd vastkokend blijven.

  

Spaghetti 250g - Molino di Ferro Le Veneziane

Spaghetti glutenvrij

De opmaak: spaghetti in kunstof verpakking
Gewicht: 250g
Ingrediënten: Maïsbloem, emulgator: E471
Kookaanwijzing: 100 g pasta, 1 l water, 10 g zout
Water koken, het zout toe voegen en dan de pasta; goed omroeren
Kooktijd: zie op de verpakking
Opslag: Koel en droog bewaren

 

 

Pasta - 250gr - Molino di Ferro Le Veneziane

 
Pasta glutenvrij

De opmaak: pasta in kunstof verpakking
Gewicht: 250g
Ingrediënten: Maïsbloem, emulgator: E471
Kookaanwijzing: 100 g pasta, 1 l water, 10 g zout
Water koken, het zout toe voegen en dan de pasta; goed omroeren
Kooktijd: zie op de verpakking
Opslag: Koel en droog bewaren
Penne - 250gr - Molino di Ferro Le Veneziane

Penne - 250gr - Molino di Ferro Le Veneziane

 
Penne glutenvrij

De opmaak: penne in kunstof verpakking
Gewicht: 250g
Ingrediënten: Maïsbloem, emulgator: E471
Kookaanwijzing: 100 g pasta, 1 l water, 10 g zout
Water koken, het zout toe voegen en dan de pasta; goed omroeren
Kooktijd: zie op de verpakking
Opslag: Koel en droog bewaren