Er is roomijs én roomijs, toch ervaart de smaakbeleving vaak een groot verschil…

Daarom werkt Delimanjoo alleen met kwalitatieve grondstoffen en ingrediënten.

Verse hoevemelk, afkomstig van het streekgebonden maar met uitsterven bedreigde dubbeldoelras “witblauwe dubbeldoelkoeien”, vormt samen met eieren, suiker en room de basis van ons heerlijk ambachtelijk roomijs.

De bereiding gebeurt volgens een oud recept en wordt nog op de traditionele manier bereid. Door toevoeging van met zorg uitgezochte ingrediënten, zoals bourbon vanillestokken, vruchten, noten, chocolade, … bekomen wij overheerlijke smaken.

De ontwikkeling van nieuwe smaken op regelmatige basis zorgt ervoor dat onze klanten verwent kunnen worden met de nieuwste trends.


Hierbij een greep uit onze smaken.       

Vergeet niet langs te komen om te zien wat voor seizoensgebonden creaties er te zien zijn in onze winkel.

 

Klik op de smaken voor de allergenen informatie.
 
Verkrijgbaar in 1L ; 2,5L ; 5L
Sommige smaken zijn enkel verkrijgbaar op bestelling of in bepaalde seizoenen.

 

Roomijs menu

Bastogne

Heerlijk roomijs bereidt met een crunch van Bastogne koekjes.    

Caramel

 

Chocotella melk

Chocolade roomijs met stukjes met chocolade.   

Chocotella fondant

Chocolade roomijs met stukjes fondant chocolade   

Chocolade puur

Chocolade roomijs met echte "Callebaut" chocolade.  

Mokka Caramba

Mokka ijs op basis van eigen bereid mokka extract op basis van "Rom" koffie.  

Pistache

  

Praliné

Roomijs waaraan een heerlijke hazelnootpraliné wordt toegevoegd.   

Rocher ijs

Roomijs waaraan "Ferrero Rocher" pralines worden toegevoegd.    

Speculaas

Roomijs met heerlijke speculaas.   

Stracciatella

Vanille Roomijs met stukjes "Callebaut" chocolade.  

Vanille Bourbon

Vanille roomijs vervaardigd met echte "Bourbon" Vanille stokjes.  

Walnoot