Dessertbuffet 1 - 100 personen |
|
5 taarten luxe - 30 pers Totaal 260 porties |
Dessertbuffet 2 - 100 personen | |
10 taarten luxe - 60 pers 10 taarten drooggebak - 60 pers 10 taarten fruit - 60 pers |
Dessertbuffet 3 - 100 personen | |
8 taarten luxe - 48 pers |
Dessertbuffet 4 - 100 personen | |
120 glaasjes (4 smaken) 100 profiterolles gevuld met vanille anglaise en opgestapeld met een chocolade laagje er rond. 100 madeleines bekleed op een piramide gedecoreerd, 1/2 vanille & 1/2 chocolade 100 macarons de paris op een piramide gedecoreerd, gevuld met marsepein fruit vullingen. Extra's: Chocolade fontein met prikkers - brownies biscuit met fruit - marshmallow met seizoensfruit - Biscuit daqouise met vanille crème |