Dessertbuffet 1 - 100 personen

5 taarten luxe - 30 pers
5 taarten drooggebak - 30 pers
5 taarten fruit - 30 pers
2 potten chocolade mousse
2 potten tiramisu
2 potten rijstpap

Totaal 260 porties

 
Dessertbuffet 2 - 100 personen  
10 taarten luxe - 60 pers
10 taarten drooggebak - 60 pers
10 taarten fruit - 60 pers
 
     
Dessertbuffet 3 - 100 personen  

8 taarten luxe - 48 pers
4 taarten drooggebak - 24 pers
150 glaasjes (3 smaken)
of
150 soirees (3 smaken)
of
75 glaasjes + 75 soirees

        
Dessertbuffet 4 - 100 personen  
120 glaasjes (4 smaken)

100 profiterolles gevuld met vanille anglaise en opgestapeld met een chocolade laagje er rond.

100 madeleines bekleed op een piramide gedecoreerd, 1/2 vanille & 1/2 chocolade

100 macarons de paris op een piramide gedecoreerd, gevuld met marsepein fruit vullingen.

Extra's:
Chocolade fontein met prikkers
- brownies biscuit met fruit
- marshmallow met seizoensfruit
- Biscuit daqouise met vanille crème