Sorbet
De tijd, dat een sorbet alleen geserveerd werd tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht om de spijsvertering te bevorderen, is al lang voorbij gestreefd. Meer en meer wordt een sorbet beschouwd als een heerlijke verfrissing. De sorbet heeft eveneens de weg gevonden naar de gastronomie. In combinatie met fruit of zelfs een ander ingrediënt maakt de sorbet vaak deel uit van een overheerlijk dessert.
Delimanjoo bereidt een sorbet op basis van pure vruchten, smaakstoffen en kleurstoffen zijn hier taboe. De smaak komt hierbij op de eerste plaats.
De ontwikkeling van nieuwe smaken op regelmatige basis zorgt ervoor dat onze klanten verwent kunnen worden met de nieuwste trends.
S1001 Aardbei
S1002 Banaan
S1003 Mango
S1004 Mandarijn
S1005 Bloedappelsien
S1006 Kers
S1007 Exotic
S1008 Framboos
S1009 Limoen
S1010 Meloen
S1011 Ananas
S1012 Bloedperzik
S1013 Casis
S1014 Groene Appel
S1015 Kiwi
|
S1016 Kriek
S1017 Lychee
S1018 Passievrucht
S1019 Peer
S1020 Sinaasappel
S1021 Watermeloen
S1022 Munt
S1023 Abrikoos
|
Luxe sorbets
SL1001 | Hagelandse Appelsorbet |
SL1002
|
Champagne |
SL1003
|
Cuvée Joseph |
SL1004
|
Chardonnay Meerdael |
SL1005
|
Grand Marnier |
SL1006 | Hagelandse Perensorbet |
SL1007 | Blauwe druiven |
SL1008 | Witte druiven |
SL1009 | Asperge |
SL1010 | Tomaat |
SL1011 | Komkommer |
SL1012 | Meloen met gerookte ham |