Speculaas
Wij ontwikkelden
een volledige reeks speculaas,
en een gamma voor mensen
met een gluten en/of lactose allergie.
Tevens een assortiment voor diabetici.
De speculaas in ons gamma
zijn vervaardigd met grondstoffen
volgens de regels van de kunst.
Speculaas die ambachtelijk bereid wordt
en met de hand gevormd.
Speculaas met uitgekiende
geselecteerde ingrediënten
volgens een zorgvuldig gekozen receptuur.
Hieronder vindt u een overzicht van onze lekkere koekjes.
Speculaas
Delimanjoo Speculaas
Ambachtelijke Vanille Speculaas
Ambachtelijke Mokka "Caramba" Speculaas
Ambachtelijke Amandel Speculaas
Ambachtelijke Citroen Speculaas
Ambachtelijke Meergranen Speculaas
Ambachtelijke Gember Speculaas
Suikervrij Speculaas
Suikervrij Amandelspeculaas
Glutenvrij Speculaas
Glutenvrij Amandelspeculaas
Lactosevrij Speculaas
Lactosevrij Amandelspeculaas
Gluten & Lactosevrij Speculaas
Gluten & Lactose vrij Amandelspeculaas
Al onze speculaas koekjes bevatten:
Tarwebloem (Gluten), oplosbare vezels van maïs en chicorei, zoetmiddelen (isomalt en sucralose), aardappelzetmeel, zout, eieren (afkomstig van kippen), boter (koeienmelk, lactose). Zij worden op smaak gebracht met aroma's naargelang het soort koekje.
Allergenen informatie: gluten, eieren, lactose
Deze ingrediënten kunnen wijzigen naargelang de allergië of suikervervanging. Voor meer info zie bij de koekjesrubriek.
Voor meer info in verband met de specifieke ingrediënten van een bepaald koekje mag u ons altijd contacteren per mail: info@delimanjoo.be